Курячі котлети на пару
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 600г курячого м'яса або фаршу
- 1 невеликий болгарський перець червоного кольору
- 1 помідор
- 1 яйце
- 1 ст. ложка вершкового масла
- невеликий пучок кропу
- сіль
- перець

соус:
- 3 ст. ложки вершкового масла
- сік четвертинки лимона
- петрушка і кріп
- сіль, перець

Приготування
Зелень та овочі порубати в блендері. М'ясо прокрутити через м'ясорубку або також порубати в блендері. Можна взяти вже готовий фарш. Змішати фарш з овочами, додати масло, яйце, приправи. Усе гарненько перемішати. Сформувати котлетки. Варити в пароварці 20 хвилин

Приготувати соус: зелень порубати. Масло розтопити, додати лимонний сік, зелень і приправи. Зняти з вогню.

close
Додати свій рецепт