
Складові:
- 300г курячих сердечок
- 350г курячих шлуночків
- 350г курячої печінки
- 3 столові ложки рослинної олії
- 1 чайна ложка меленого коріандру
- сіль
- мелений чорний перець
- 1/2 стаканчика води
- 2 середні цибулини
- 2-3 зубчики часнику
- 1 чайна ложка хмелі-сунелі
- 1 чайна ложка сушеного базиліка
- 1 пучок свіжої кінзи
- 1 середній гранат
Приготування
Потрошки промити, видалити плівки, зрізати жир, нашаткувати маленькими кубиками. На сковорідці підігріти половину рослинного масла, викласти шлуночки, посолити, поперчити за смаком, підсмажити, помішуючи, на сильному вогні п’ять-сім хвилин. Долити половину склянки води, зменшити вогонь, згасити з закритою кришкою 10 хв.
Додати в сковорідку сердечка, згасити ще 10 хв. Далі покласти печінку, змішати і протушкувати десять-п’ятнадцять хвилин.
На іншу сковорідку влити масло, що залишилося. Цибулю ріпчасту нашаткувати півкільцями, підсмажити до золотистого кольору. Часник очистити, подрібнити.
Додати цибулю ріпчасту, часник і сухі спеції в сковорідку до потрошків. Все як слід перемішати, підсмажити на сильному вогні п’ять-сім хвилин.
Кинзу промити, обсушити, дрібно нашаткувати. Гранат очистити, вибрати зерна. Присипати кучмачі зернами граната і кінзою, ставити на стіл в сковорідці, в якій блюдо готувалося.