Крюшон з ківі
Шипучий крюшон.
- 10 ківі, очищених і нарізаних кружками
- 500 г полуниці, ягоди яких розріжте на 4 частини
- 3 ст. ложки цукру
- 50 мл полуничного або апельсинового лікеру
- 2 пляшки білого вина
- 2 пляшки шампанського
Гуртки ківі й розрізані ягоди полуниці покладіть в глечик і посипте цукром. Зверху полийте лікером і, закривши кришкою, поставте в прохолодне місце приблизно на годину. Потім налийте вино, перемішайте і долийте шампанським. Приблизно на 10 порцій.
- 10 ківі, очищених і нарізаних кружками
- 500 г полуниці, ягоди яких розріжте на 4 частини
- 3 ст. ложки цукру
- 50 мл полуничного або апельсинового лікеру
- 2 пляшки білого вина
- 2 пляшки шампанського
Гуртки ківі й розрізані ягоди полуниці покладіть в глечик і посипте цукром. Зверху полийте лікером і, закривши кришкою, поставте в прохолодне місце приблизно на годину. Потім налийте вино, перемішайте і долийте шампанським. Приблизно на 10 порцій.