Креветки з овочами
enjoy
14.02.2015

Складові:
- креветки невеликі 200г
- перець 2 червоних і 1 зелений
- морква 2 штуки
- горох консервований 1 стакан
- цибуля ріпчаста 2 головки
- вино 1 / 2 чашки білого вина
- панірувальні сухарі 3 столові ложки
- вершки 2 столові ложки
- сир 200г тертого сиру
- сік 1 лимона
- сіль, чорний перець, базилік до смаку
- масло 2 столові ложки

Приготування
Очистіть і вимийте креветки, змішайте їх з свіжим лимонним соком, сіллю і перцем. Залиште на півгодини. Нагрійте масло у великій сковороді з кришкою. Покладіть креветки протушкувати. Коли стануть м'якими додайте нарізаний часточками лук і перець, моркву скибочками, горох і вино. Доведіть до кипіння і додайте вершки з двома столовими ложками панірувальних сухарів. Добре перемішайте і приправте спеціями. Вилийте суміш у форму для випічки, попередньо змастивши маслом і поставте в піч, поки вода не випаруватися. Вийміть і посипте тертим сиром і однією столовою ложкою панірувальних сухарів. Поверніть в духовку і запікайте до золотавого кольору.

close
Додати свій рецепт