Крем "Рафаелло"
enjoy
30.10.2014

Складові:
- кокосова стружка 70 грам 
- згущене молоко 400 грам 
- вершкове масло 200 грам 
- білий шоколад 200 грам

Приготування
Вершкове масло і шоколад розтопити і змішати. Можна розтопити на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло. 
Потім додати згущене молоко, все добре вимішати. 
Потім в крем всипати кокосову стружку і знову все добре перемішати. 
Готовий крем "Рафаелло" перекласти в скляну банку і прибрати в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч). 
Якщо ж збираєтеся цим кремом прикрашати тістечка або торт, то можна використовувати відразу. І вже прикрашеного кондитерському виробу дати постояти і просочитися кремом. 
На ранок у вас буде готовий до вживання крем "Рафаелло". Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячою кавою або чаєм.

close
Додати свій рецепт