![](/_pu/2/73551345.jpg)
Складові:
- кокосова стружка 70 грам
- згущене молоко 400 грам
- вершкове масло 200 грам
- білий шоколад 200 грам
Приготування
Вершкове масло і шоколад розтопити і змішати. Можна розтопити на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.
Потім додати згущене молоко, все добре вимішати.
Потім в крем всипати кокосову стружку і знову все добре перемішати.
Готовий крем "Рафаелло" перекласти в скляну банку і прибрати в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч).
Якщо ж збираєтеся цим кремом прикрашати тістечка або торт, то можна використовувати відразу. І вже прикрашеного кондитерському виробу дати постояти і просочитися кремом.
На ранок у вас буде готовий до вживання крем "Рафаелло". Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячою кавою або чаєм.