![](/_pu/18/89355701.jpg)
Складові:
- 250г філе сьомги
- 2 столові ложки рубаної свіжої петрушки
- 1/4 склянки панірувальних сухарів
- 1 столова ложка дрібно натертого свіжого імбиру
- 1 1/2 чайної ложки подрібненого часнику
- 2 чайні ложки свіжого лимонного соку
- 1 столова ложка соєвого соусу
- 2 ч.л. насіння кунжуту
- 1/4 ч.л. солі
- 1/4 ч.л. чорного перцю
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1/4 склянки нежирної сметани
- 1 столова ложка дрібно нарізаного свіжого кропу
Приготування
Філе сьомги подрібнити, додати петрушку, сухарі, 1 чайну ложку лимонного соку, імбир, 1 ч.л. часнику, соєвий соус, кунжут, сіль і перець. Все ретельно перемішати. Сформувати котлети.
Нагріти масло в сковороді на середньому вогні. Обсмажувати котлети протягом 3-4хвилин з кожного боку. Змішайте для соусу сметану, кріп, залишилися 1/2 ч.л. часнику, ізалишилися 1 чайну ложку лимонного соку.