![](/_pu/26/05652322.jpg)
Складові:
- 4 курячі грудки
- 4 скибочки бекону або шинки
- 4 скибочки сиру з пліснявою або моцарелли
- 4 столові ложки борошна
- 2 яйця
- 1 чашка панірувальних сухарів
- сіль і перець за смаком
- рослинна олія для смаження
Приготування
Курячі грудки промити обсушити і добре відбити, приправити сіллю і перцем. (відбивати курячі грудки найкраще замотавши в харчову плівку) У центр кожного шматка курки покласти шматочок шинки і сиру, потім курячу відбивну скласти удвічі і закріпити зубочисткою.
Кожну грудку обваляти в борошні в мокнути в яйце і обваляти в сухарях, потім процедуру повторити ще раз. Обсмажити курячі грудки в добре розігрітій олії до золотистої скоринки.
Потім поставити їх у духовку на 15-20 хвилин при температурі 170-190 градусів.