
Складові:
тісто на чотири пісочні коржі:
- 400 г борошна
- 250 г маргарину
- 150 г цукру
- 4 жовтки
- 2 ст. л. сметани
- 1 ч.л. порошку до печива
бісквітний корж:
- 4 яйця
- 4 ст. л. цукру
- 0,5 скл. мелених горіхів
- 1 ст. л. борошна
безе:
- 4 білки
- 1 скл. цукру
- 1 ст. л. крохмалю
крем:
- 500 г масла
- 4 ст. л. борошна
- 1 скл. цукру
- 1 скл. молока
- 1 лимон
- 2 ст. л. какао
- 0,5 скл.горіхів
Приготування
Тісто на пісочні коржі: жовтки розтерти з цукром, додати м'який маргарин, сметану, борошно, порошок до печива. Замісити тісто спекти чотири коржі.
Бісквітний корж: білки збити з цукром, додати жовтки, борошно і мелені горіхи. Пекти один корж.
Безе: білки добре збити,додаючи цукор(цукор краще замінити на пудру) і крохмаль.
Крем: 3 ст. л. вершкового масла та 4 ст. л. борошна обсмажити на сковороді. Додати цукор, молоко збити вінчиком і варити до загустіння. Заварний крем остудити і збити з маслом. Крем ділити на чотири частини. До однієї додати цитрину одного лимона, до другої какао,до третьої різані горіхи, до четвертої покришити один пісочний корж.
Перекласти: пісочний кож,крем з горіхами, безе, крем з какао, пісочний корж ,крем з цитриною, бісквітний корж, крем з пісочним коржем, пісочний корж.
Джерело: Тісто на пісочні коржі: жовтки розтерти з цукром, додати м'який маргарин, сметану, борошно, порошок до печива. Замісити