![](/_pu/25/66543298.jpg)
Приготування
Тісто:
1 яйце
50 г маргарину
1 скл. цукру
1 скл. теплого молока + 1 ст. л. амоняка
приблизно 4 склянки борошна
Крем:
4 скл. молока
1 скл. цукру
1 яйце
3 ст. л. борошна
3 ст. л. крохмалю
0,5 скл. молока
250-300 г кокосової стружки
400 г вершкового масла
Замісити м'яке тісто і розділити на 6 коржів.
Розкатати тоненько і пекти так, щоб вони не потемніли, слідкувати дуже уважно.
Крем:
4 скл. молока
1 скл. цукру
1 яйце
перемішати та довести до кипіння.
Окремо взяти
3 ст. л. борошна + 3 ст. л. крохмалю + 0,5 скл. молока
перемішати та влити тонкою струйкою в кипляче молоко.
Крем трохи поварити до густоти, постійно помішуючи.
Додати кокосову стружку в гарячий крем, поставити остигати. Масло збити. По ложці додавати крем і гарненько збивати.
Перемастити коржі.