Кокосяночки
![](/_pu/28/51498055.jpg)
Складові:
- 2 яйця
- 140 грам цукрової пудри
- 200 грам кокосової стружки
Приготування
Білки збити з пудрою, додати жовтки і ще хвильку збити. Висипати до маси кокос, добре вимішати ложкою. Деко добре змастити жиром або пергаментним папером. На нього чайною ложечкою накладати массу. Розраховувати на те, що печево трохи розплеветься... Випікати 15 хв, при температурі 170 градусів. Коли вистигне, зняти з деко. Увага! - не пересушити в духовці!
Печенько зверху хрустке, а в середені мягкеньке і ніжне.
Джерело: Білки збити з пудрою, додати жовтки і ще хвильку збити. Висипати до маси кокос, добре вимішати ложкою. Деко добре змасти