Холодний торт
enjoy
24.10.2014

Складові:
- 500 г пряників 
- 500 г сметани 
- 2 банана 
- 100 г цукрової пудри 
- 1 склянка чищених горіхів

Приготування
Пудру змішуємо зі сметаною. Пряники ріжемо товщиною по 3-4 міліметра, а банани - 1-2 міліметра. Обсмажуємо на сковороді і дрібненько рубаємо ножем горіхи. 

Знаходимо миску відповідного розміру. Вистилаємо її зсередини харчовою плівкою. На плівку викладаємо шарами змочені в сметані пряники і банани, пересипаючи їх горіховою крихтою. 

Якщо любите тортик посочнее, то сметани треба брати трохи більший. 

Утрамбовують рукою і ставите на ніч в холодильник. Вранці перевертаєте на піднос (блюдо), знімаєте харчову плівку і все - наш тортик готовий. Прикрашаєте, їсте і насолоджуєтеся.

close
Додати свій рецепт