Холодний торт
Складові:
- 500 г пряників
- 500 г сметани
- 2 банана
- 100 г цукрової пудри
- 1 склянка чищених горіхів
Приготування
Пудру змішуємо зі сметаною. Пряники ріжемо товщиною по 3-4 міліметра, а банани - 1-2 міліметра. Обсмажуємо на сковороді і дрібненько рубаємо ножем горіхи.
Знаходимо миску відповідного розміру. Вистилаємо її зсередини харчовою плівкою. На плівку викладаємо шарами змочені в сметані пряники і банани, пересипаючи їх горіховою крихтою.
Якщо любите тортик посочнее, то сметани треба брати трохи більший.
Утрамбовують рукою і ставите на ніч в холодильник. Вранці перевертаєте на піднос (блюдо), знімаєте харчову плівку і все - наш тортик готовий. Прикрашаєте, їсте і насолоджуєтеся.