
Складові:
тісто 1:
- 4 яйця
- 1,5 ст. цукру
- 2 ст.л. какао
- 2 ч.л. амонію
- 1 ст. сметани
- 6 ст.л. топленого маргарину
- 2 ст. муки
тісто 2:
- 4 яйця
- 1 ст. цукру
- 2 ст. маку (змолоти)
- 200 г. маргарину (розтопити)
- 2 ст. л. манки
- 1 ч.л. амонію
- 0,5 ст. муки
крем:
- 1 б. згущонки
- 200 г. масла
- дрильовані вишні.
глазур:
- 200 г. ірисок
- 40 г. масла
- 50 г. сметани
- 2 ст.л. цукр. пудри
Приготування
Тісто 1: збити яйця з цукром, додати решту складників. Добре збити. Спекти 2 коржі.
Тісто 2: збити яйця з цукром, додати решту складників, добре вимішати. Спекти 1 корж.
Крем: добре збити згущонку з маслом.
Глазур: закип'ятити масло зі сметаною, вкинути іриски і цукр. Пудру. Проварити до розчинення ірисок. Відразу залити торт.
Зборка: тісто 1- крем – вишні - тісто 2- крем – вишні - тісто 1.