
Складові:
- неповний стакан молока
- 30г свіжих дріжджів
- 1,5 ст.л. цукру
- 1,5-2 ч.л. солі
- 3 ст.л. олії
- 1 яйце
- муки десь пів кг, або скільки візьме тісто (щоб було м'яке)
Приготування
Начинка з капусти: свіжу капусту порізати, відварити до м'якості, віджати воду. Пропустити через м'ясорубку. Дрібно нарізану цибулю обжарити, з'єднати з капустою, добавити дрібно нарізані відварені яйця, посолити, поперчити до смаку та перемішати.
Замісити тісто. Для цього спочатку розтворити дріжджі в теплому молоці, і потім добавити всі інгридієнти. Вимісити м'яке тісто і як тільки почне відставати від рук, більше муки не давати! Поставити тісто в тепле місце і дати йому підійти 1-1,5 години. Обімнути, розкатати в пласт товщиною 1-1,5 см. Змастити капустною начинкою.
Скрутити рулетом.
Перекласти рулет на лист, дати йому підійти ще 40 хвилин. Змастити жовтком і поставити випікатись при температурі 180 градусів до готовності.