Хліб Столичний (пшенично-житній на кислому молоці)

Складові:
- 1,5 ч. л. сухих дріжджів /даю Львівські/
- 250 - 300 г пшеничного борошна
- 250 г житнього борошна
- 1,5 ч. л. солі
- 1 ст. л. цукру
- 150 мл теплої води (молока)
- 2 ст. л. оливкової олії
- 200-220 мл кефіру густого (давала кисле молоко)
Приготування
Закласти спочатку сухі інгрідієнти, потім рідкі (така черговість зазначена в інструкції до хлібопічки Панасонік 2501).
Можливо потрібно буде додати муку залежно від кефіру, то додавайте пшеничну. Основне, щоб сформувався колобок.
Випікти хліб можна на режимі "Житній" (уся процедура зайняла 3 год 30 хв (там 1 заміс) або Основний (4 години - 2 заміси), розмір Л коринка світла.
Джерело: Закласти спочатку сухі інгрідієнти, потім рідкі (така черговість зазначена в інструкції до хлібопічки Панасонік 2501). М