Хліб Погач по-берегівськи
enjoy
26.02.2015

Складові:
- 1 кг борошна
- 400г молока
- 2-3 яйця
- 40 г дріжджів
- 3 ст.л. олії
- 3 ст.л. цукру
- 1 ч.л. солі

Приготування
Розвести дріжджі в теплому молоці з сіллю та цукром, через 10 хвилин додати збиті яйця, олію і решту молока. Поступово всипати борошно і замісити тісто. Готове тісто зав'язати у намочену салфетку, але не щільно, і занурити у відро з теплою водою (до 25 градусів). Коли тісто спливе і перевернеться, викладають на посипану борошном дошку, розкачують, викладають на змащений лист. На поверхні виделкою роблять кілька проколів і випікають у сильно розігрітій духовці (240 градусів) до золотистого кольору.

close
Додати свій рецепт