Кекс з ревеню
enjoy
10.03.2015

Складові:
- 375г ревеню
- 250г маргарину 
- 250г цукру
- 2 пачки ванільного цукру
- дрібка солі
- 5 яєць
- 100г меленого мигдалю
- 250г борошна
- 1 1/2 ч.л. порошку для випічки 

Приготування
Ревень вимити й нарізати шматочками.Маргарин збити з цукром, ванільним цукром, сіллю і яєчними жовтками в пухку масу. Добавити ревень змішаний з мигдалем у тісто і додати борошно, змішане з порошком для випічки. В останню чергу додати збиті в міцну піну яєчні білки і акуратно поєднати з тістом. Форму для кесу в вигляді вінка діаметром близько 26 см, змастити жиром, присипати трішки мукою. Викласти тісто та випікати близько 1 години при температурі 175-180 º C. Перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою.

close
Додати свій рецепт