Кава з шоколадом
Пряний кави.
- 1 чашка міцної кави
- 1 маленька плитка ніжно-гіркого шоколаду
- 1 щіпка меленої кориці
- 1 щіпка кардамону
- 2 ч. Ложки тростинного цукру
- 20 мл світлого або темного лікеру Creme de Cacao
- збиті в густу піну вершки
- тертий шоколад
Розігрійте кави, але не доводьте до кипіння. У кави, постійно помішуючи, розтопіть шоколад. Додайте корицю, кардамон, цукор і лікер з какао, все перемішайте. Напій перелийте в склянку, прикрасьте збитими вершками і посипте невеликою кількістю тертого шоколаду.
- 1 чашка міцної кави
- 1 маленька плитка ніжно-гіркого шоколаду
- 1 щіпка меленої кориці
- 1 щіпка кардамону
- 2 ч. Ложки тростинного цукру
- 20 мл світлого або темного лікеру Creme de Cacao
- збиті в густу піну вершки
- тертий шоколад
Розігрійте кави, але не доводьте до кипіння. У кави, постійно помішуючи, розтопіть шоколад. Додайте корицю, кардамон, цукор і лікер з какао, все перемішайте. Напій перелийте в склянку, прикрасьте збитими вершками і посипте невеликою кількістю тертого шоколаду.