Картопляники з м'ясом
Складові:
- 800г картоплі
- 500г яловичини
- 1 яйце
- 3 ст. ложки вершкового масла
- 1 цибулину
- 2 чайних ложки пшеничного борошна
- 3 ст. ложки олії
- 1/2 склянки грибного соусу
- сіль, перець за смаком
Приготування
Картоплю обчищають, варять, пропускають крізь м'ясорубку, додають сире яйце, розтоплене вершкове масло, сіль, перець і, якщо маса дуже густа, додають бульйон, сметану або вершки, добре перемішують, виробляють невеликі кружальця, кладуть на них підготовлений фарш, формують з борошном у вигляді пиріжків і смажать на олії.
Приготування фаршу. Варене м'ясо пропускають крізь м'ясорубку, змішують із смаженою цибулею і обсмажують.
Картопляники подають на стіл з грибним соусом.