Картопляний салат з авокадо
enjoy
26.09.2014

Складові:
- 500 г картоплі 
- сіль, 1 цибулина 
- по 1-му стручку червоного і жовтого перцю 
- 1 авокадо 
- 4 ст. л. лимонного соку 
- 150 г йогурту 
- мелений чорний перець 
- мелений перець чилі 
- 1/2 пучка петрушки

Приготування
Картоплю ретельно вимити і варити неочищену в підсоленій воді 25 хвилин. Потім воду злити, дати картоплі трохи остигнути, очистити і нарізати тонкими кружечками.
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Стручки солодкого перцю вимити, розрізати кожен навпіл, видалити серцевину з насінням і нарізати кубиками. Авокадо очистити, зрізати м'якоть з кісточки, нарізати невеликими шматочками і відразу збризнути лимонним соком. Половину авокадо розім'яти вилкою, а другу половину обережно змішати з картоплею, цибулею і солодким перцем.
Пюре з авокадо змішати з йогуртом, приправити сіллю, меленим чорним перцем і чилі. Заправити салат. Петрушку вимити, обсушити, дуже дрібно нарубати і посипати салат.

close
Додати свій рецепт