Картопляні пиріжки
enjoy
11.02.2015

Складові:
- картопля 1 кг
- яйця 2 шт.
- мука
- сіль

начинка:
- квашена капуста

Приготування
Картоплю відварити, помняти і охолодити ( це можна зробити і за день раніше). Руками картоплю добре розтерти, щоб не було грудок, дати яйця, сіль, муку і замісити тісто. Тісто таке як на вареники, пиріжки робити зразу, бо тісто рідне коли стоїть довго. Розкачати з тіста валик, нарізати на кусочки розміром як яйце, кусочки розкачувати і ліпити пиріжки.Зразу жарити в невеликій кількості олії, викладати на паперове полотенце. Для начинки, цибулю порізати кубиком, підсмажити на олії, дати квашену капусту, поперчити, кинути лавтовий листок все стушити. Така начинка традиційна зимою а зараз можна яйце варене з зеленою цибулею.



Джерело: Картоплю відварити, помняти і охолодити ( це можна зробити і за день раніше). Руками картоплю добре розтерти, щоб не бул
close
Додати свій рецепт