Картопляна гармошка
![](/_pu/18/06803277.jpg)
Складові:
- 4-5 картоплин
- 100г печериць
- 50г вершкового масла
- сіль
- перець
- сметана
- цибуля або часник
- зелень
Приготування
Наріжте гриби тонкими скибочками. Очищені бульби надріжте тонкими кружечками, що не дорізаючи небагато до кінця, щоб вони розкрилися віялом. У кожен розріз вкладіть скибочки грибів, гілочки зелені, посоліть, поперчіть, покладіть зверху товчений часник або натерту цибулю.
Покладіть картоплю в форму, змащену маслом, полийте розтопленим маслом і поставте в гарячу духовку на 40 хвилин. Для пікніка кожну картоплю-«гармошку» загорніть у фольгу і запечіть протягом 30 хвилин.