Карасі в сметані
enjoy
01.05.2015

Складові:
на 160 грамів карасів беруть:
- 1 чайну ложку борошна
- 1 сто­лову ложку жиру
- 1 чайну ложку борошна для підливи
- 1 сто­лову ложку сметани
- 1/3 склянки бульйону
- 1 чайну ложку сухарів
- 3 картоплини
- 1 чайну ложку жиру для смаження картоплі

Приготування
Очищені карасі солять, посипають перцем, обкачують у борошні і обсмажують з обох боків до рум’яної кірочки.

Обсмажені карасі складають на сковорідку з білого металу, змащену маслом, об­кладають навколо нарізаною кружальцями обсмаженою картоп­лею, заливають сметанним соусом і посипають сухарями, став­лять в духовку і запікають.

Сметанний соус готують так: борошно злегка підсмажують з маслом, додають трохи бульйону, розмішують, додають сметану, сіль і розводять бульйоном.

Після цього добре проварюють і про­ціджують через сито.

close
Додати свій рецепт