Складові:
- 1 кг свинини
- 1 кг квашеної капусти
- 600г картоплі
- 100г цибулі
- 100г моркви
- 50г кореня петрушки (в мене була селера)
- 100г вершкового масла
- 50г борошна
- 100г сала
- 250г сметани
- 50г часнику
- 50г зелені петрушки
- сіль, перець за смаком
Приготування
Свинину відварити до готовності, нарізати шматочками, а бульйон процідити. Квашену капусту посікти й стушкувати до готовності.
Цибулю, моркву, петрушку порізати.
Спасерувати на вершковому маслі, додати пасероване борошно.
Розведене бульйоном.
У процідженй бульйон покласти нарізану картоплю, квашену капусту, пасеровані овочі, сало, розтерте з часником та зеленню петрушки.
Додати сіль, перець і варити до готовності.
Подаючи на стіл, у тарілку покласти шматочок м'яса та заправити сметаною.