Капрезе

Складові:
- 2 помідори
- 1 кулька моцарелли
- базилік
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- 1 ст. л. оливкової олії
- свіжомелений перець
- сіль
Приготування
Помідори вимити, обсушити і порізати кружальцями, товщиною ~ 0,5 см.
Моцареллу, також, порізати скибочками, товщиною ~ 0,7 см.
Кульки моцарелли бувають різної величини. Маленькі кульки можна розрізати навпіл або покласти цілими.
Замість моцарелли можна використовувати Фету, Рікотту або не дуже солону бринзу.
Базилік вимити й обсушити.
На блюдо викласти, чергуючи, гуртки помідора і моцарелли.
Джерело: Помідори вимити, обсушити і порізати кружальцями, товщиною ~ 0,5 см. Моцареллу, також, порізати скибочками, товщиною ~ 0