Камамбер з виноградом

Складові:
- 200 г сиру камамбер
- 1 яйце
- 2 ст. л. муки
- 3 ст. л. паніровочних сухарів
- 2 ст. л. олії
- 100 г винограду
- 1 жменька горішків кешью
Приготування
Сир нарізати рівними трикутничками.
Яйце збити.
В сковорідці розігріти олію (по оригінальному рецепту потрібно масло, але воно мені підгорало і я взяла олію).
Шматочки сиру обмакати в муці, в яйці і гарно запанірувати з усіх сторін в сухарях.
Обсмажувати сир до утворення хрумкої шкоринки.
Подавати гарячим і згідно оригінального рецепту з журавлиновим варенням або джемом. Варення (джем) я замінила виноградом і кешью, на мій смак - не зіпсула. Вийшла легенька і смачна закуска.
Джерело: Сир нарізати рівними трикутничками. Яйце збити. В сковорідці розігріти олію (по оригінальному рецепту потрібно масло, ал