Качка з яблуками
![](/_pu/19/21153829.jpg)
Складові:
- качка
- яблука 2 шт.
- майонез
- кетчуп
- сіль
- перець
- мед
Приготування
Для початку необхідно приготувати соус. Змішуємо майонез і кетчуп, додаємо сіль, перець або які-небудь спеції (за смаком).
Яблука порізати невеликими шматками. Качку нафарширувати яблуками, обмазати маринадом і помістити в холодильник на кілька годин. Чим більше вона промаринується, тим ніжніше і м'якше вийде м'ясо.
Тепер ставимо качку в духову камеру, попередньо прогріту до 200 градусів. Готується страва близько 40-50 хвилин. За 10 хвилин до повної готовності покрийте качку невеликою кількістю меду за допомогою щіточки. Це допоможе зробити скоринку качки рум'яною і хрусткою.