Кабачкові оладки на кефірі
Складові:
- 2 кабачки (700г)
- 1 яйце
- 10 ст. л. борошна
- 200 мл кефіру
- 1 ч. л. розпушувача
- зелень
- сіль
Приготування
Кабачки натерти на грубій терці. Якщо буде багато рідини,то її злити.Додати до кабачків яйце, кефір,сіль і дрібно нарізану зелень, борошно. Все перемішати до однорідної маси. Смажити на сковорідці у великій кількості олії. Готові оладки викласти на паперовий рушничок , щоб забрати лишній жир.
Надзвичайно швидко і смачно!
Джерело: Кабачки натерти на грубій терці. Якщо буде багато рідини,то її злити.Додати до кабачків яйце, кефір,сіль і дрібно наріза