Яйця-пашот
enjoy
09.02.2015

4 порцій.

Складові:
- 200г копченого лосося
- 200г помідорів чері
- 80 мл ріпакової олії
- 4 яйця
- 2 англійські мафіни (порізати кубиками по 1 см)
- 50г руколи
- 1 ст. мложка винного оцту
- чорний мелений перець

Приготування
Духовку розігріти до 180°C. Викласти на деко помідори і кубики мафінів. Полити 60 мл ріпакової олії і приправити невеликою кількістю меленого перцю. Поставити в духовку на 12-15 хв., поки помідори стануть м'якими, а кубики мафінів підрум'яняться. Витягнути з духовки.

Зварити яйця-пашот: довести до кипіння воду у великій каструлі. Додати білий винний оцет. Вибити яйця в окремі ємності. Акуратно перелити одне яйце в каструлю. Варити 3-4 хв. Витягнути за допомогою шумівки і помістити в тарілку, покриту паперовим рушником. Зварити решту яєць.

Подавати з лососем, грінками, руколою і помідорами. Полити ріпаковою олією.

close
Додати свій рецепт