Яйця Мімоза (фаршировані креветками)

Складові:
- 4 яйця
- 1 баночка креветок - я брала королівські морожені і варила їх
- листя салату (для прикрашання, але ми з'їли з чикен бургерами )
- зелень петрушки
- майонез

Приготування
Зварити яйця та креветки (постарайтесь їх не переварити - я кидаю їх в киплячу воду зі сіллю, духмяним перцем, лавровим листком , влітку додаю ще зелені гілки петрушки та кропу, довожу до кипіння і виключаю - через 5 хвилин відціджую). Охолодити, витягнути кишку, дрібно нарізати.
Яйця почистити, розрізати на половинки, вийняти жовтки в окрему миску.
Змішати майонез з креветками - я ще таки додала туди половинку жовтків.
Викласти на тарілку, зверху натерти жовтки, прикрасити зеленню.



Джерело: Зварити яйця та креветки (постарайтесь їх не переварити - я кидаю їх в киплячу воду зі сіллю, духмяним перцем, лавровим
close
Додати свій рецепт