Яблука запечені з начинкою

Складові:
- 6 яблук (великих)
- 100-150г молочного сиру
- 1-1,5 ст. ложки меду
- жменя родзинок
- жменя грецьких горіхів
- жменя фініків
- кориця
Приготування
Молочний сир змішати з медом, промитими родзинками, подрібненими горіхами та фініками. Яблука промити, вирізати серцевини. Далі проколоти зубочисткою кільканадцять разів зі всіх сторін. Форму змастити маслом. При бажанні можна взяти додаткове яблуко і порізати кружальцями, щоб на кожне начинене яблуко призначалось одне кружальце додаткового яблука.
Нафарширувати яблука. Зверху прикрасити грецькими горіхами. Поставити запікатись на 20-25хв, при 200`С до готовності. Перед подачею присипати корицею.