![](/_pu/18/90938051.jpg)
Складові:
тісто:
- 250г цукру
- 4 жовтки
- 6 ст.л. сметани
- 1 п. пор. до печива
- 3 скл. борошна
- 200г маргарини
мак:
- 2 скл. маку (меленого)
- 0,5 ч. л. пор. до печива
- 2 білки
- 150г цукру
сир:
- 1 кг сиру
- 2 ст.л. манки
- 1 ст.л. крохмалю
- 2 жовтки
- 200г цукру
- 6 яблук
- 1 п. вишневої галаретки
- 100г цукру
Приготування
Жовтки збити з цукром. Борошно перетерти з маргариною,додати порошок до печива,сметану і замісити тісто. Тісто поділити на дві частини. Одну більшу частину ставимо на деко,а зверху виливаєм макову масу. До маку додати порошок до печива і легенько вимішати із збитими білками з цукром. Мак гарно розрівняти,а зверху вилити сирну масу. Сир перемолоти. Додати розтерті з цукром жовтки, додавати крохмаль,манку,а тоді легенько вмішати збиті в піну білки. Яблука потерти та відтиснути сік,додати суху галаретку,цукор добре вимішати та викласти зверху на сир. Меншу частину тіста порізати на полоски та викладати на яблука у вигляді решітки.