
Складові:
тісто:
- 450г муки
- 250г маргарини
- 1 ст. цукру
- 1 яйце
- 2 жовтки
- 2 ст.л. сметани
- 1 ч.л. розпушувача
начинка:
- 5-6 більших яблук
- 2 ванільні пудинги
- 4 ст.л. цукру
- 600 мл молока
- паніровочні сухарі
Приготування
Замісити тісто. Розділити на 2 частини. Більшу покласти в холодтльник, а меншу - в морозилку.
Форму застелити пергаментом і змастити маслом.
Тісто з холодильника розкатати, викласти в форму і поколоти вилкою. Покласти на 10 хв в духовку при темп. 160С. Витягнути і посипати сухарями або манкою для поглинання вологи з яблук.
Яблука почистити і порізати на 8 частин. Викласти на тісто.
Заварити пудинг на молоці і цукрі:
розвести пудинг в стакані холодного молока. Решту молока закипятити, ввести молоко з пудингом і на маленькому вогні довести до кипіння. Пудинг трохи загусне. Вилити гарячим на яблука.
Зверху потерти тістом з морозилки.
Пекти 50хв при 180С.