Яблучний карамбль

Складові:
на 3-4 порції:
- 3-4 середні яблучка
- 1-2 ч. л. меду
- 1 столова ложка вина або води
- спеції за бажанням (мелена кориця, гвоздика чи кардамон)
- 3-4 ст. л. вівсяних пластівців
- 1 ст. л. подрібнених горіхів

Приготування
Яблука почистити і порізати невеличкими кусочками.
В невеличкій каструльці розігріти воду(вино), мед і спеції. Додати яблука і варити на невеличкому вогні 5-7хв.
На розігрітій сухій сковороді підсмажити 1-2 хв пластівці з горіхами.
В посудину викласти яблука і посипати пластівцями з горіхами. Поставити у мікрохвильову піч на 5-7 хв на функцію гриль, або у духовку при 220 градусах.
Подавати теплим або холодним.

close
Додати свій рецепт