Яблучні оладки
enjoy
10.02.2015

Складові:
- 6-7 яблук середнього розміру
- 70 мл вершків або сметани
- 7 ст. л. борошна
- 2 яйця
- ванілін, цукор
- рослинна олія

Приготування
Яблука вимити, обсушити, очистити від шкірки і серцевини, нарізати маленькими кубиками. В нарізані яблука додати вершки або сметану. Перемішати. Вбити яйця і знову ретельно перемішати. В отриману масу додати 6-7 ст. л. Муки. Тісто по консистенції має бути густим, тому при необхідності кількість борошна потрібно збільшити. Якщо замість вершків використовується сметана, в тісто бажано додати 2 ч. л. Цукру. Ввести в тісто ванілін і перемішати. На сковороду налити рослинне масло і добре нагріти. Оладки викладати десертною ложкою і обсмажувати з двох сторін. Подавати на стіл гарячими разом зі сметаною або варенням. Оладки можна посипати цукровою пудрою.

close
Додати свій рецепт