Іспанський картопляний салат
enjoy
07.02.2015

3-4 порції.

Складові:
- 500г невеликої картоплі
- 3 ст. л. оливкової олії
- 1 1/4 ч. л. солі
- 1/2 ч. л. чорного меленого перцю
- 4 зубчики часнику, подрібнити
- 1 ст. л. домашнього майонезу
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1 ч. л. діжонської гірчиці

Приготування
Розігріти духовку до 200°C. Розрізати картоплю навпіл або на четвертинки і перекласти у велику миску. Додати 2 ст. л. оливкової олії, 3/4 ч. л. солі і чорний мелений перець. Перемішати і викласти на деко одним шаром. Випікати 40 хв., щоб картопля підрум'янилася. Перевернути двічі за час приготування. Витягнути з духовки і дати охолонути. У мисці збити 1/2 ч. л. солі, 1 ст. л. оливкової олії, часник, майонез, лимонний сік і діжонську гірчицю. Полити картоплю, коли вона охолоне.

close
Додати свій рецепт