Індиче філе з овочами

Складові:
- 1 кг філе індика
- 3 середніх баклажани
- 3 середніх цукіні або кабачки 
- 3 великих болгарських перці
- 3 цибулі
- 4 зубці часнику
- 300 г домашньої сметани
- 100 г олії
- кріп, петрушка, базилік
- сіль, перець

Приготування
Індиче філе помити, порізати, як на відбивні і злегка обсмажити на олії. Обсмажене філе чуть посолити з двох боків.
Баклажани і цукіні порізати кружальцями товщиною не менше 1 см і обсмажити на олї. 
Перець розрізати повздовж на двоє, а тоді впоперек на 3-4 кусочки і теж злегка обсмажити.
Цибулю порізати півкільцями і трошки підсмажити.
До сметани додати дрібно посічений часник, сіль і перець. Зелень посікти.
Скласти в гусятницю чи казанок шарами: баклажани, філе індика, цукіні, перець і цибулю. Кожен шар трошки солити і перчити, до смаку. Зверху засипати зелень і залити сметану з часником. Закрити кришкою.

Поставити в гарячу духовку на 30-40 хв.



Джерело: Індиче філе помити, порізати, як на відбивні і злегка обсмажити на олії. Обсмажене філе чуть посолити з двох боків. Бакл
close
Додати свій рецепт