Імбирне печиво
enjoy
18.12.2014

Складові:
- борошно пшеничне 400 г (2,5 склянки)
- яйця курячі 2 шт.
- масло вершкове 200 г
- мед 4 ст. л.
- цукор 2/3 склянки
- корінь імбиру
- розпушувач тіста 1/2 ч. Л.

Приготування
Імбир очистити і натерти на дрібній тертці.

Масло збити з цукром дочиста.

Додати мед. Ще раз збити. Яйця вбити після того, як змішаєте масло, цукор і мед. До речі, якщо замість масла взяти маргарин - суміш може почати розшаровуватися. Потім додайте імбир.

Борошно змішати з дрібкою солі і розпушувачем. Просіяти в миску з масляною сумішшю і замісити тісто. Миску з тістом накрити харчовою плівкою або тарілкою, поставити в холодильник мінімум на 2 години.

Перед випічкою тісто дістати, брати ложкою і формувати кульки. Кульки обваляти в цукровому піску і викласти на деко, застелене пергаментом або папером для випічки. Злегка приплюснути.

Випікати в розігрітій заздалегідь до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин на пекарської папері або на кальці, змащеній вершковим маслом.

close
Додати свій рецепт