Ікра баклажанна
enjoy
13.03.2015

Складові:
- 160г баклажанів
- 15г цибулі
- 10г зеленої цибулі
- 10г олії
- 35г томату-пюре
- 5г оцту 5%
- часник
- перець, сіль

Приготування
Баклажани після видалення плодоножки запекти в духовці, охолодити, розрізати вздовж, відділити шкірку від м'якоті. Дрібно нарубати. Цибулю дрібно нашинкувати та спассерувати з олією, добавити томат-пюре, баклажани та періодично помішуючи, тушкувати до тих пір, поки маса не стане густою. Заправити ікру часником, розтерим з невеликою кількістю солі, оцтом, олією, перцем. Подати ікру на тарілці маленького розміру або в салатниці та посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.

close
Додати свій рецепт