Оселедець в червоному

Складові:
заливка:
- 3 цибулини - порізати кільцями
- 10-12ст.л. води
- 1ч.л. цукру
- 1-2ст.л. солі (взяла 2 ложки - була ніжна і не пересолена)
- 1/2ч.л. чорного перцю
- 1 дес.л. оцту
- 2ст.л. кетчупу
- 100мл олії
Приготування
Приготувати заливку (скласти в каструльку): закип'ятити все разом, відставити, щоб охолонуло.
1 кг оселедця помити, почистити, порізати на порційні шматочки. Залити заливкою, залишити на добу в холодильнику.
Джерело: Приготувати заливку (скласти в каструльку): закип'ятити все разом, відставити, щоб охолонуло. 1 кг оселедця помити, почи