Грецький пиріг
enjoy
17.02.2015

Складові:
- рис довгозернистий 100г
- твердий сир 250г
- маслини 10 шт.
- консервована кукурудза 1/2 банки
- мариновані огірки 4 шт.
- пшеничне борошно 8 ст. ложок
- молоко 4 ст. ложки
- яйце 1 шт.
- оливкова олія 3 ст. ложки
- сіль за смаком
- сода 1/2 ч. ложки

Приготування
Рис відваріть у великій кількості підсоленої води, воду злийте, рис остудіть. Маслини наріжте кружечками. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Мариновані огірки наріжте маленькими кубиками. Кукурудзу відкиньте на сито. Борошно просійте разом з содою, додайте сіль і перемішайте. В окремому посуді з’єднайте яйце, оливкову олію, молоко і влийте в борошно.

Замісіть тісто, густотою як сметана. Всі інгредієнти додайте до тіста. Залиште трохи твердого сиру для посипання. Все ретельно перемішайте. Викладіть масу у форму, змащену оливковою олією.

Випікайте 20 хвилин при 180° С. За 5 хвилин до готовності посипте тертим сиром.

close
Додати свій рецепт