Гарбузовий пиріг
![](/_pu/23/70705647.jpg)
Складові:
- 2 ск. тертого на грубо гарбуза
- 1 ск. цукру
- 3 яйця
- 3 ч.л. кориці
- 1 ч.л.соди(гасити лим.соком)
- 1 п. ванільного цукру
- 3 ск.борошна
- 1 ск. (200 мл) олії
- грецькі горіхи (жменька)
- 1 ст.л. меду (це я додала від себе)
Приготування
Яйця збити з цукром додати олію, борошно, ваніль, соду, корицю, мед. Все гарно вимішати ложкою додати гарбуз, горіхи. Тісто вилити на форму і випікати при температурі 180 гр. приблизно 50 хв. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.