
Складові:
- 2 1/2 чашки борошна
- 1/2 чашки фундука
- 1/2 чашки гарбузового пюре
- 1 чашка цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. кориці
- 1/2 ч. л. меленого імбиру
- щіпка мускатного горіха
- щіпка меленої гвоздики
- 2 яйця
- щіпка солі
Приготування
У великій мисці змішати сухі інгредієнти і прянощі. В іншій мисці збити яйця, гарбузове пюре і ванільний цукор. Змішати з сухою масою, тісто буде липким і грудкуватим. Тісто злегка вимісити. Якщо буде занадто липке, потрібно додати ще трошки муки, але воно все одно буде трохи прилипати до рук.
Розігріти духовку до 175C. Деко застелити папером. З тіста сформувати два продовгуваті батона.
Випікати приблизно 30-35 хвилин або поки тісто не стане золотисто-коричневого кольору. Вийняти з духовки, дати хвилин 10-15 охолонути, нарізати на смужки близько 1 см шириною.
Зменшити температуру в духовці 145С. Викласти біскотті знову на деко і запікати ще 25-30 хвилин, або поки печиво не стане коричневого кольору.
Повністю охолодити на решітці.
Джерело: У великій мисці змішати сухі інгредієнти і прянощі. В іншій мисці збити яйця, гарбузове пюре і ванільний цукор. Змішати