
Складові:
- 400 мл густого йогурту
- 400 мл жирних вершків для збивання
- 2 чайних ложки желатину
- цукор за смаком
- цедра лимона
- 2 чайних ложки ванільного цукру
- близько 200 г печива савоярді, або печива "дамських пальчиків"
Приготування
Желатин замочіть в 2 столових ложках води. Залиште на 10 хвилин.
Вершки збийте до стійких піків. Нагрійте желатин на низькому вогні до повного розчинення. Не доводьте до кипіння.
У великій мисці змішайте йогурт, цукор, ванілін, цедру і желатин. Додайте злиті нарізані ананаса. Потім введіть збиті вершки. Сік від ананасів вилийте в мисочку і в ньому по черзі замочуйте печиво перед тим, як викладати його в якості шарів. Викладіть шар печива, зверху - крем. Знову - печиво і знову - крем. Закрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2 години.