Фокачча з вишнею

Складові:
- 350 мл теплої води ( t 20 )
- 1 ч. л. сухих дріжджів
- 500 г борошна
- 50 мл оливкової олії
- 50 г цукрової пудри
- 1/2 ч. л. солі
- 1 кг черешні чи вишні
Приготування
Розігріємо духовку до t 180 градусів.
Залиємо дріжджі теплою водою. Коли вони розчиняться, всипаємо муку, сіль і цукрову пудру. Вимішуємо і додаємо оливкову олію.
Місити тісто 3-5 хвилин і поставити на 1 годину в тепле місце.
Застелити круглу форму для випічки пергаментом і змастити оливковою олією. Із тіста сформувати плоску паляницю і викласти в форму.
Вишні без кісточок ( в мене розморожені ) викласти на тісто , легенько притиснути.
Випікати фокаччу в розігрітій духовці 35 хвилин. Посипати готову фокаччу цукровою пудрою.
Джерело: Розігріємо духовку до t 180 градусів. Залиємо дріжджі теплою водою. Коли вони розчиняться, всипаємо муку, сіль і цукрову