Фокачча з кропом та часником
enjoy
05.03.2015

Складові:
- 1 ст. (240 мл) газованої води, можна взяти і просту воду 
- 2 ст.л. цукру 
- 1 ч.л. (з верxом) солі 
- 2 ст.л. олії 
- 3 ст. борошна (450г) 
- 1 ст.л. (без верxу) сухих дріжджів 
- 75г вершкового масла (розтопити) 
- 3-4 зубчика часника (роздавити) 
- 2 ст.л. дрібнонарізаного кропу 
- крупна сіль 

Приготування
В миску міксера викладаємо всі продукти в такому порядку як там вказано. 
На невеликій швидкості замішуємо тісто. Місимо 8-10 хв. 
Накриваємо тісто чистим рушником і ставимо в тепле місце на 1,5 години. 
Обминаємо тісто. Формуємо з нього паляницю діаметром 28-30 см. 
Змішуємо розтопле масло (масло не повинно бути гарячим) і часник. 
Пальцями рук робимо по всій площі паляниці заглиблення. Змащуємо сумішшю часника та масла. Даємо постояти ще 25-30 хв. 
Посипаємо кропом та сіллю. 
Випікаємо в нагрітій до 230С дуxовці 13-15 хв до золотистого кольору.

close
Додати свій рецепт