Складові:
- 300-400 г філе хека
- невеликий кусочок білого хліба
- молоко
- 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
- 1 яйце
- трошки зелені
- приправа для риби
- сіль
- мелений чорний перець
- паніровочні сухарі
- 2 ст. л. манки
Приготування
Хліб замочити у молоці. Рибу змолоти на мясорубці разом з віджатим хлібом. У фарш додати яйце, манку, зелень, масло, приправу, сіль, перець. Все добре перемішати і дати настоятися біля 10 хвилин. Потім мокрими руками сформувати палочки або котлети круглі і добе запанірувати їх у сухарях. Готові палочки поставити у холодильник на 10 хвилин. Потім смажити їх на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Спочатку їх складати на салфетку. Якщо їх вийшло багато, то можна їх заморозити і смажити зразу із морозилки.
Джерело: Хліб замочити у молоці. Рибу змолоти на мясорубці разом з віджатим хлібом. У фарш додати яйце, манку, зелень, масло, при