Заливна риба

Складові:
- карпи 1,5 - 2кг

для бульйону:
- 3-4 цибулини
- 2 морквини
- 1-2 петрушки
- 1/2 селери
- перець чорний та мелений горошком
- лавровий лист
- сіль
- мелений чорний перець

Приготування
Рибу почистити, луску відібрати окремо, добре промити, покласти в марлю, зав’язати. Для бульйону відібрати голови, хвости, плавники, рибу порізати на порційні шматки.
*Розрізати черевце та плавники зручно кухонними ножницями.
З овочів, луски, спецій, голів-хвостів та плавників зварити бульйон – 40хв.
Отриманий бульйон процідити, знову покласти в нього луску(в марлі, звичайно), довести до кипіння. Покласти шматки риби, прокип’ятити 20хвилин, акуратно витягнути рибу, розкласти в тарілки, залити ще раз процідженим бульйоном, прикрасити фігурно вирізаними морквинками, зеленою петрушкою, відставити, щоб охолов.



Джерело: Рибу почистити, луску відібрати окремо, добре промити, покласти в марлю, зав’язати. Для бульйону відібрати голови, хвост
close
Додати свій рецепт