Фаршировані печериці

Складові:
- великі печериці (300г)
- цибуля (2 шт.)
- бекон (200г)
- рослинна олія (2 ст.л.)
- сметана (3 ст.л.)
- сир (100г)
- сіль
- перець
Приготування
Смажимо бекон до рум’яної скоринки, викладаємо його на серветку, щоб вбрався зайвий жир, а потім дрібно нарізаємо. Відрізаємо ніжки і грибів, залишаємо капелюшки, а ніжки дрібно нарізаємо. Смажимо їх на олії разом з нарізаною додаємо сіль, перець і сметану. Даємо цієї суміші злегка охолонути і змішуємо з тертим сиром. Тепер додаємо туди нарізану смажений бекон. Наповнюємо капелюшки грибів цим фаршем і ставимо в прогріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.