Фарширована теляча грудинка
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 1-2 кг телячої грудинки
- 1 ст.л. вершкового масла
- зубок часнику
- сіль

начинка:
- 3-4 ст.л. сухарів
- 3-4 яйця
- 1 ст.л. вершкового масла
- цибулина
- зелень петрушки і кропу
- мелений перець, сіль

Приготування
Телячу грудинку добре помийте, гострим ножем підріжте на ребрах плівку разом з м'ясом так, щоб утворилася "кишеня", посоліть. Частково зашийте "кишеню" білою ниткою.

Жовтки, масло, натерту на дрібній тертці цибулю, нарізану зелень петрушки і кропу, сіль, перець розітріть.

Добавте збиті білки, сухарі і вимішайте. До начинки можна додати дрібно посічену сиру печінку.
Приготованою начинкою нафаршируйте м'ясо, зашийте отвір, покладіть ребрами на лист, змастіть маслом і печіть у гарячій духовці 1-1,5 години не перевертаючи. М'ясо часто поливайте водою, натріть часником.
Із спеченої грудинки витягніть нитки, наріжте вздовж ребер, виберіть кістки й виложіть порції посередині блюда.

close
Додати свій рецепт