Фарширована куряча грудинка
enjoy
08.02.2015

Складові:
- 2 великі курячі грудинки, без шкіри (не розрізати)
- 500г ковбасного фаршу
- 1 маленька головка цибулі, подрібнити
- 3 зубчики часнику, подрібнити
- 3-4 скибочки сирого бекону, сіль, свіжозмелений чорний перець

Приготування
Розігріти духовку до 200°C. У мисці середнього розміру змішати ковбасний фарш, цибулю і часник. Викласти на обробну дошку дві грудинки разом. Приправити сіллю і перцем. Покрити фаршем. Накрити фарш скибочками бекону. Двічі обв'язати кулінарною ниткою в поперечному напрямку з однаковим інтервалом. Немає необхідності змащувати рослинною олією або вершковим маслом. Помістити м'ясо в неглибоку форму для випічки. Випікати приблизно 1 год. 15 хв., або поки внутрішня температура досягне 71°C. Витягнути з духовки і залишити в формі ще на 10 хв. Зняти кулінарну нитку і порізати м'ясо порційними шматочками. Можна подавати з запеченими яблуками.

close
Додати свій рецепт